Dagligdagen i Forglemmigej

Uge 46 og 47 2020

De sidste par uger har blandt andet budt på fordybelse i Børnehaven Forglemmigej. Vi har hørt eventyr fra pædagogen Ditte, der fortalte om en lille dreng, der udforsker verden og ender trygt i sin mors favn. og dernæst om en kone, der bager en bolle til sin mand, men den triller fra ham. Bollen triller fra dyrene, men møder til sidst den røde ræv. Ræven er snu, og får bollen til at hoppe ind i sin mund. Mums! Eventyrfortællingen stimulerer børnenes fantasi og identitetsfølelse. Fortællingen giver et fælles tredje, som er noget at samles om i fællesskabet.

Vi har lavet gaver, i form af dækkeservietter med de flotteste tegninger, lavet af lyst farvekridt på mørk baggrund. Vi har leget med kreativiteten, udforsket farver, kompositioner og materialer. Det giver en fantastisk styrket fællesskabsfølelse, når vi sammen sidder og udfolder os kreativt. Vi vokser også hver især; både vores fantasi og vores sociale kompetencer.

Vi har lavet insekthoteller, og har også brændt krudt af i efterårets smukke solskin og farver, og hoppet igen og igen i de store spændende vandpytter. Vi har medbragt fuglekuffert fra DOF i skoven. Det var et kæmpe hit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *