Indmelding

Ønsker I/du en plads til jeres barn hos os i Forglemmigej er I velkommen til at kontakte os på jsr@bhforglemmigej.dk for nærmere samtale.

Opstart i Forglemmigej

Det er meget vigtigt med en god start på vuggestue og børnehavelivet. Det er forskelligt hvor hurtigt børn falder til, og hvad de har brug for, for at blive trygge i en ny institution med nye relationer. Vi opfordrer til en stille og rolig opstart, hvor barnet i eget tempo har mulighed for at falde til og blive tryg nok til at det vil få en god aflevering og dag i forglemmigej. En god ide er at komme på besøg inden start, gerne mange gange. Personalegruppen vil gerne komme med input til opstart af barnet i børnehaven. Vi er fuldt ud bevidste om vores ansvar for at danne en tryg relation til jeres barn. Når det er sagt, er vores holdning at forældre kender deres individuelle barn bedst, og vi lytter derfor naturligvis til hvad I har af ønsker omkring indkøring.

Aflevering

Vi glæder os til at jeres barn bliver en fast del af vores hverdag. Vi ved af erfaringer, at afleveringer kan gå meget forskelligt – også selvom barnet trives i Forglemmigej. Vores udgangspunkt er at de afleveringer, hvor barnet er oplagt og gerne vil i vuggestue eller børnehave, er dejlige. De afleveringer, hvor barnet synes det er svært at sige farvel, er også naturlige. Vi trøster, rummer og anerkender at det svært at sige farvel nogle gange. For det meste er børn i stand til at komme tilbage til tryghed ved trøst og anerkendelse fra personalegruppen. Er barnet utrøsteligt, ringer vi efter forældrene igen.